ارسال بار از استانبول به تبریز
ارسال بار یکی از مهم ترین عملیات در زنجیره تأمین و تجارت بینالمللی است. در این مقاله می خواهیم به بررسی فرایند ارسال بار از استانبول به تبریز بپردازیم. استانبول به عنوان یکی از مهم ترین مراکز تجاری و صنعتی جهان و تبریز به عنوان یکی از شهرهای صنعتی بزرگ ایران، هر دو شهر اهمیت زیادی در زمینه ارسال و دریافت بار دارند.
فرایند ارسال بار از استانبول به تبریز شامل چند مرحله اصلی است که در زیر به آنها پرداخته خواهد شد:
- محتوای بار: باید مطمئن شوید که محتوای بار شما قانونی و مجاز برای صادرات از کشور مبدا و واردات به کشور مقصد است. محتوای بار باید با قوانین و مقررات دو کشور همخوانی داشته باشد.
- بستهبندی: بستهبندی بار باید به گونهای انجام شود که در طول حمل و نقل از آسیب جلوگیری شود. همچنین بستهبندی باید با استانداردهای بینالمللی مرتبط با حمل و نقل بار همخوانی داشته باشد، توصیه می شود اجسام شکننده را با پوشش حباب هوا، فوم و کاغذهای اضافی بپیچید. حتماً روی بسته بندی در مورد نیاز به جابجایی دقیق یادداشت کنید یا از برچسب هایی با علامت های خاص استفاده کنید.
- مدارک و ترتیبات گمرکی: قبل از حمل و نقل بار، باید اطمینان حاصل کنید که تمام مدارک لازم برای واردات و صادرات به دست شماست. این شامل پروانههای صادرات و واردات، فاکتورها، بارنامه و سایر مدارک گمرکی است.
- انتخاب روش حمل و نقل: بسته به نوع و اندازه بار، انتخاب روش حمل و نقل مناسب (هوایی، دریایی یا جادهای) بسیار مهم است. هر روش حمل و نقل دارای مزایا و معایب خود است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
- بیمه: حتماً باید از بیمهگذاری بار خود در طول حمل و نقل اطمینان حاصل کنید تا در صورت وقوع حادثه، خسارتهای مالی را تحت پوشش قرار دهید.
- تحویل بار: در نهایت، بار به مقصد خود تحویل داده میشود و فرآیند ارسال بار به پایان میرسد.
با توجه به اینکه استانبول و تبریز هر دو با تجربه در زمینه تجارت و صنعت هستند، فرایند ارسال بار از استانبول به تبریز با استفاده از شبکه حمل و نقل جادهای و هوایی ممکن است به سرعت و با کیفیت عالی صورت پذیرد.
فرایند ارسال بار از استانبول به تبریز یک فرآیند پیچیده است که نیاز به هماهنگی و همکاری میان اشخاص و شرکتهای مختلف دارد تا بتواند به خوبی صورت گیرد.
انتخاب شرکت معتبر
ابتدا سعی کنید قبل از سپردن لوازمتان به شرکتهای متفرقه، به اندازه کافی راجع به تیمهای مختلف تحقیق کنید و در آخر یک تیم معتبر و کاربلد را انتخاب کنید. پیشنهاد ما به شما هیراد ترابر ترکیه است؛ گروه حمل و نقلی تخصصی و کمپانی هیراد ترابر ترکیه متخصص در حمل. جابجایی اثاثیه منزل و وسایل ادارات ، شرکت ها ، ارگان ها و سازمان های دولتی و معتبر میباشند . همچنین تضمین بار متخصص در حمل وسایل سنگین و حساس از جمله پیانو ، ساید بای ساید ، گاوصندوق و … به هموطنان میباشند.
نحوه ارسال کالا از استانبول به تبریز
به طور کلی باربری از استانبول به تبریز معمولا به یکی از دو روش زیر انجام می شود:
- حمل و نقل هوایی
- حمل و نقل زمینی
- حمل و نقل هوایی از استانبول به تبریز
- حمل با هواپیما
حمل و نقل هوایی یکی از راه های رایج حمل و نقل در بین تجار و عموم مردم است. واردات هواپیما از استانبول به تبریز به دو دسته تقسیم می شود:
- فریت
- بار
بار اضافی بار مسافران است. این راه برای آن دسته از مسافرانی است که می خواهند چمدان بیشتری با خود حمل کنند. وزن استاندارد هر مسافر 30 کیلوگرم است و در صورت استفاده از فریت می توانند مقدار بیشتری را حمل کنند.
راه دیگر باربری است که برای تجارت و بازرگانان مناسب است. با استفاده از این روش محموله های تجاری تجار با هواپیما به ایران منتقل می شود. هزینه های حمل و نقل هوایی بالا است، اگرچه سریعتر از هر روش دیگری است. از طریق هوایی، محموله شما در مدت 2 یا 3 روز تحویل داده می شود، بنابراین اگر می خواهید در اسرع وقت مرسوله خود را دریافت کنید، این روش به شدت توصیه می شود.
روش فوق برای حمل و نقل خریدهای خرده فروشی از استانبول به تبریز نیز مناسب است. حمل و نقل هوایی تقریبا در تمام فرودگاه های ترکیه امکان پذیر است. و با وجود اینکه اکثر محصولاتی که به ایران ارسال می شود از فرودگاه های استانبول هستند، اما می توانید از سایر فرودگاه های ترکیه نیز استفاده کنید.
حمل بار از استانبول به تبریز به روش زمینی
حمل و نقل زمینی یکی دیگر از روش های رایج برای حمل بار از استانبول به تبریز است. اکثر تجار از این روش برای حمل کالاهای خود از استانبول به تبریز استفاده می کنند و مهم ترین دلیل آن هزینه کمتر است.
حمل و نقل زمینی از ترکیه از طریق مرز بازرگان انجام می شود. این روش حمل و نقل به یکی از دو روش زیر انجام می شود:
- حمل و نقل جاده ای
- حمل و نقل ریلی
هر یک از راه های ذکر شده در بالا می تواند با توجه به نوع، اندازه و وزن کالای شما قیمت متفاوتی داشته باشد، اما هزینه های حمل و نقل زمینی به طور کلی کمتر از حمل و نقل هوایی است. بیشتر حمل و نقل بین دو کشور از طریق زمینی انجام می شود. بارهای بین 3 تا 40 تن با کامیون حمل می شود. اگر می خواهید بارهای کانتینری یا اثاثیه را حمل کنید، این روش منطقی است.
حمل و نقل ریلی از استانبول به تبریز بیشتر برای بارهای فله مانند اجساد، مصالح ساختمانی و مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین اگر محصول شما در ظروف متعدد عرضه می شود، می توانید از این روش استفاده کنید. هزینه حمل و نقل ریلی از استانبول به تبریز نسبت به سایر راه ها کمتر است.
ارسال بار از استانبول به تبریز
مدت زمان حمل بار از استانبول به تبریز چقدر است؟
سرعت حمل و نقل زمینی از استانبول به تبریز بستگی به نوع کالای شما دارد. اگر محموله شما یک کانتینر پر باشد، به سرعت بارگیری می شود و سفر خود را به ایران آغاز می کند. در این شرایط، محموله شما تقریباً 5 روز دیگر تحویل خواهد شد. اما اگر محموله شما به اندازه کافی بزرگ نیست که ظرف را پر کند، باید با محموله افراد دیگر بارگیری و حمل شود. به آن محموله گروهی یا اشتراکی می گویند. در این صورت، محموله شما به محض پر شدن کانتینر، سفر خود را آغاز کرده و تقریباً بین 7 تا 10 روز دیگر تحویل داده خواهد شد.
بهترین راه برای انجام حمل و نقل زمینی از استانبول به تبریز استفاده از مزیت حمل و نقل زمینی است
هزینه ارسال بار از استانبول به تبریز چقدر است؟
ابتدا باید آن را وزن و اندازه بگیرید. این وزن و اندازه است که هزینه تحویل را تعیین می کند. تعرفه نیز تحت تأثیر موارد زیر است:
- نوع ارسال ( هوایی، دریایی، زمینی )
- نوع بسته بندی (استاندارد، سفارشی و غیره)
- ارزش اعلام شده و بیمه
- دورافتادگی مکان های عزیمت و مقصد.
وب سایت های شرکت های حمل و نقل و پیک دارای ماشین حساب هایی هستند که به شما امکان محاسبه اولیه هزینه ارسال را می دهد. برای اطلاع از قیمت، کافیست فیلدهای مناسب (کشور و شهر مقصد؛ وزن، قد، طول، عرض و …) را پر کنید.
چقدر طول می کشد تا بار من از استانبول به تبریز برسد؟
اینکه چه روشی را بری ارسال بارتان انتخاب کردهاید، زمان رسیدن آن به مقصد متفاوت است. برای مثال، ارسال هوایی بسیار روش سریعی است تا جایی که ممکن است کالای شما ۳ -۲ روزه هم به تبریز برسد. اما حمل بار با قطار یا کامیون، معمولا نیاز به زمان بیشتری دارد. همچنین برای حمل کالاهای فاسدشدنی و موادغذایی معمولا روش ارسال زمینی گزینۀ مناسبی نیست.
در هر معامله حمل و نقل، همیشه یک فرستنده و یک گیرنده وجود دارد. در حالی که آماده سازی معمولا توسط فرستنده انجام می شود. به همان اندازه مهم است که قبل از هر حمل و نقل با گیرنده خود درگیر شوید.
گیرنده بینش خوبی در مورد وضعیت فعلی کشور مقصد دارد و از قوانین خاصی که ممکن است برای واردات وجود داشته باشد اطلاع دارد. آنها باید در فرآیند دریافت شرکت داشته باشند.
استفاده از ابزارهای آنلاین ما مانند تحویل درخواستی یا اطمینان از اینکه گیرنده شما منتظر ارسال است، به روند تحویل ما کمک می کند. خواه ترخیص یا تحویل باشد، اقدامات گیرنده شما ممکن است بر نتیجه کلی تأثیر بگذارد.
با رعایت این نکات، میتوانید فرآیند ارسال بار بین کشوری را به خوبی انجام دهید و از همه جنبهها به خوبی مورد پشتیبانی قرار گیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.